Välkomna till min sida

Jag heter Kristina Bolin och det är jag som driver Anima Massage & Hälsa. Efter 20 år inom barnomsorgen som pedagog bestämde jag mig för att följa min dröm och utbilda mig till massageterapeut.


I januari 2013 påbörjade jag min utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut och Certifierad Massör genom Svenska Hälsoteamet. Jag är utbildad inom svensk klassisk massage, triggerpunktsmassage, avancerad massage, intuitiv massage, massage med heta stenar, fysiologi, anatomi, sjukdom- och skadelära samt terapeutisk stretching. Jag blev färdig i februari 2014.

2019 ubildade jag mig till lymfmassör och har genomgått en kurs i, lymfmassage, lymfdränage, lymfsystemet och andningsteknik.

 

"Kost, motion och välmående skapar balans i kropp och själ"

Jag tror på ett helhetstänk och med konceptet massage och samtal hjälper jag dig att finna din kraft och energi. Detta tillsamman med kost, motion och välmående skapar balans i både kropp och själ.

Drömmen blev verklighet

Min stora dröm blev verklighet i maj 2014 då jag startade mitt företag och i juni tog jag det stora klivet genom att säga upp mig och att fullt ut satsa på mitt företag.

Min ambition är att fortsätta att växa som människa och som företagare. Jag söker ständigt nya kunskaper och utmaningar. Jag är tacksam för alla möten med olika människor och möjligheten att få hjälpa mina medmänniskor till ett bättre välbefinnande och mående.