Behandlingar

För att få en välmående kropp och en själ i balans måste man ta hela människan i anspråk. Genom att kombinera massage med samtal hjälper jag dig att finna din kraft och energi. Bra kost och en motionsform som du tycker om ger dig harmoni och balans.


Svensk klassisk massage

Behandlingen skräddarsys efter ditt enskilda behov. Jag knyter ihop Svensk klassisk massage med triggerpunktstryck och jobbar djupt inne i dina muskler.
Massagen är avslappnande, ökar din blodcirkulation och är väldig effektiv vid muskulär smärta. Massagen ger dig även ett lugn och hjälper dig att komma ner i varv för att hitta kraft och energi. Jag hjälper dig även med att stretcha ut dina muskler och lär ut övningar för självstretching. Vid första besöket gör jag en hälsodeklaration tillsammans med dig och vi går igenom dina behov.

30 min 450:-
45 min 550:-
60 min 650:-
90 min 950:-


Heta Stenar

Hos mig kan du också boka in en massage med Heta Stenar. Det är en massageform där du bäddas in i handukar och där varma stenar placeras ut på hela kroppen. De varma stenarna används också för att massera kroppen, vilket gör att man kommer väldigt djupt ner i musklerna. Behandlingen är en mycket skön, varm och avkopplande upplevelse.

60 min 800:-
90 min 1100:-


Energimassage

20 min 320:-


Anima face & body 850:-

30 min klassisk massage &
30 min ansiktsbehandling
(rengöring, peeling, ansiktsmask och avslutande
ansiktsmassage med ansiktskräm)